4/10/08

Huacal i El Bloc dels Viatges



Aquest mes d'octubre Huacal ha iniciat una campanya de difusió del projecte "Educació es futur".

Amb aquest projecte es vol donar suport a les necessitats dels adolescents de la Comunitat de Santa Fe amb un pla de beques per tal de cobrir les despeses bàsiques de transport, material escolar i alimentació. En concret, s'adreça a aquells joves que havent acabat l’educació primària no poden accedir als estudis de batxillerat per manca de recursos econòmics.

Aquesta campanya rep el suport de El Bloc dels Viatges en el marc de la cel.lebració del seu relat 404 i per aquest motiu hem acordat (amb l'ajuda de la Red Europea de Diálogo Social REDS) fer arribar de franc a les persones que estiguin interessades un exemplar en català del llibre “El Salvador, entre la naturalesa i la mà de l'home”.

Aquest llibre és una visió d’aquest país després dels terratrèmols de l’any 2001 per part d’un equip de periodistes i reporters gràfics de mitjans de comunicació salvadorencs i catalans que comparteixen amb tot un poble, no tan sols els efectes dels sismes, sinó que també la responsabilitat dels governs en aquesta tragèdia. Per aquelles persones que no coneixen gaire aquest petit país d’Amèrica Central és una bona aproximació a la gent, a la seva vida i als seus valors.

Rebre aquest llibre és ben senzill: Només cal escriure durant el mes d'octubre un correu (indicant les vostres dades bàsiques: nom i cognoms, adreça, població i codi postal*) a l'adreça electrònica amudaria07@yahoo.es de El Bloc dels Viatges i rebreu aquest llibre al domicili que faciliteu sense cap tipus de cost abans de final d'any.

Esperem que us sigui d'interès i volem animar-vos a col.laborar amb nosaltres !!!

(*) Un cop feta la tramesa les dades facilitades seran eliminades.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...