12/2/10

Equipo Maiz

Avui us presentem una de les organitzacions salvadorenques més interessants i actives, Equipo Maíz:

El "Equipo Maíz" treballa en educació popular des de 1983 a El Salvador. En el marc de la guerra va nèixer aquest col·lectiu, des d'unes parròquies de la perifèria de San Salvador, per a col·laborar en la necessitat que s'entengués el que estava passant en aquells anys. A través dels anys, han mantingut les seves dues àrees fonamentals de treball (capacitacions i publicacions), ampliant temàtiques i milloranr els recursos de comunicació.

Els seus objectius són:

- Explicar de forma senzilla, temes que afecten les condicions de vida de les grans majories.

- Oferir una forma amena d'analitzar la realitat de la casa, del grup, de la comunitat, del país i del món, per a entendre com tot està relacionat.

- Formar opinió perquè cada qui decideixi què vol fer per a canviar la realitat de la seva casa, grup, comunitat, país i del món.

Així treballen actualment en cinc grans camps de sensibilització i educació: * Metodologia de l'educació popular, * Sexualitat i gènere, * Alfabetització econòmica, * Gestió de riscos i * Memòria històrica. Camps que es treballen especialment amb l'edició de llibres i de quaderns educatius i amb la realització de tallers, jornades i processos educatius en tots aquests temes... A més períodicmanet editen La página de Maíz, un espai de formació i reflexió sobre l'actualitat i la hsit`roia del país...

La seva tasca és espectacular i en el camp de la formació amb compromís ocupen un espai cabdal en la història actual de El Salvador, per tot això us recomanem que sens falta visiteu la seva web:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...