26/3/11

Presentació del llibre "Jonathan no tiene tatuajes. Crónicas de jóvenes centroamericanos en la encrucijada"


I com a cloenda del Taller "Maras, pandillas i bandes llatines: com explicar la complexitat" (dels propers dies 30 i 31 de març adreçat a periodistes i professionals de la comunicació), el proper divendres 1 d'abril a les 18:00h tindrà lloc la presentació del llibre "Jonathan no tiene tatuajes. Crónicas de jóvenes centroamericanos en la encrucijada" al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10 de Barcelona - Entrada lliure).

Aquest llibre és el resultat d’una investigació periodística que s’apropa de manera etnogràfica a la part menys visible de la violència juvenil centreamericana, per tal d’humanitzar el seu rostre. Busca contribuir a superar la simplificació i banalització que sovint mostren els mitjans de comunicació sobre les “maras” i les denominades “bandes llatines”.

A l'acte, hi assistiran el director de la Coalición Centroamericana para la Prevención de la Violencia Juvenil (CCPVJ), Adilio Carrillo; el periodista Cristian Alarcón, editor del llibre i membre de la Fundación Nuevo Periodismo Iberoamericano; dos dels autors, Óscar Martínez i Carlos Salinas; i un dels fotoperiodistes del llibre, Toni Arnau.

Si voleu més informació aquí teniu el targetó de convocatòria... i us hi esperem !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...