4/12/09

Descobreix El Salvador, el "pulgarcito de América"


Avui us volem parlar d'un grup d'amics i amigues del barri de Sant Andreu de Barcelona que enamorats del món han creat el projecte "Coneguem el món" per organitzar cada segon divendres de mes una xerrada al Centre Cultural Can Fabra (c/ Segre, 24-32) en aquest barri de Barcelona.

Durant tot l'any 2009, han realitzat vàries xerrades i avui us volíem convidar a la xerrada Descobreix El Salvador, el "pulgarcito de América"que tindrà lloc el proper divendres 11 de desembre a les 19h. amb la participació de Carlos Vladimir Najarro Galvez, amant del seu país, i Bárbara Collado, cooperant d'Enginyeria Sense Fronteres (ESF) que va viure durant dos anys en aquest país.

La jornada s'acompanyarà d'una exposició fotogràfica i d'informació sobre les activitats que desenvolupa a El Salvador la nostra associació amiga REDS (Red de Solidaridad para la Transformación Social) durant la setmana prèvia a la xerrada i el mateix dia 11 de desembre, podrem degustar menjar típic, escoltar música salvadorenca i moltes coses més...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...