1/12/09

ReCerca Centroamérica


Avui dimarts 1 de desembre a les 19.30h s’inaugura l’exposició ReCerca Centromèrica al casal de la Federació d’Entitas Llatinoamericanes a Catalunya (FEDELATINA). Una exposició per a redescobrir Amèrica Central, un espai de gran diversitat humana, històrica, cultural i biològica.
ReCerca Centroamérica ens acosta a aquesta riquesa en un escenari alternatiu, interactiu i variat, on apropar-nos a la cultura centreamericana sota la mirada de dones i homes que han deixat empremta i aquells que en formen part avui en dia, als sons de les seves músiques, llengües i indrets, a l’herència de les cultures ancestrals i a la biodiversitat.
On podem trobar volcans que s’eleven a més de 4.000 metres sobre el nivell del mar? Quina cultura antiga va desenvolupar un calendari més exacte que el calendari solar? On es troba l’únic canal interoceànic del món? Quina és la regió que en tan sols un 1% de la superfície total del món s’alberguen el 8% de les reserves naturals del planeta?
Benvinguts a Guatemala, El Salvador, Belice, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panamá, i el seu carib, on trobareu aquestes i moltes altres respostes.
ReCerca Centroamérica és un projecte de les nostres entitats amigues: REDS, Crearte i Fedelatina, tres entitats que pertanyen com Huacal a la plataforma Mirades Solidàries cap a Amèrica Central, que vol donar una altra visió sobre l’Amèrica Central i el seu Carib amb l’objectiu de sensibilitzar i transformar consciències. Per tot això, us voliem convidar a la seva inauguració...
També, aprofitem per informar-vos que el proper divendres 4 de desembre a le 19h a l'auditori Pere Quart de Sabadell tindrà lloc l'acte El Salvador: una oportunitat a la vida, trencant silencis, amb la projecció del documental Impossible oblidar. Villa El Rosario, 28 anys després, de Jordi Oriola i Mariona Ortiz, i la presentació del llibre Trencant silencis: desobediència i lluita a Villa el Rosario, de Fina Rubio i Eduard Balsebre.
I recordeu que El Salvador necessita la vostra ajuda...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...