10/11/10

I aquest divendes comencen les Jornades "Impacte de la mineria a l'Amèrica Central i Mèxic"


Us volem recordar que els propers divendres 12 i dissabte 13 de novembre tenen lloc les Jornades "IMPACTE DE LA MINERIA A L’AMÈRICA CENTRAL I MÈXIC" dedicades a l'anàlisi dels conflictes miners en aquesta regió i a la proposta d'accions concretes per dur a terme per tal de transformar aquesta realitat.

El divendres 12 tindrà lloc a les 18h. una Conferència sobre l’impacte de la mineria metàl·lica a l’Amèrica Central i Mèxic i anàlisi de conflictes miners transfronterers a Mèxic-Guatemala i El Salvador-Guatemala a càrrec de Leire Urkidi i Marta Conde, membres de l’ICTA (UAB); Sergio Gómez, del FNLS (Mèxic), William Castillo, de CEICOM (El Salvador) i Antonio Pacheco, d'ADES-Santa Marta (El Salvador).

El dissabte 13 pel Matí (De 10 a 14h) hi haurà “I nosaltres, què podem fer?”: Un espai d’intercanvi d’eines que tenim a l’abast per incidir sobre la problemàtica minera.

Per la tarda (De 16 a 20:30h) tindrà lloc la Projecció del documental “El negocio del oro” (Guatemala). I un espai d'informació sobre les Campanyes de resistència i control a les activitats mineres (estatals i internacionals).

I a la nit a les 21.30h, Actuació musical de Sativo i La Voz Popular (cumbia/reggae), entrada lliure.

Les Jornades tindran lloc a la seu de RAI (Recursos d’Animació Intercultural) al Carrer Carders, 12, principal (Barcelona) i l'entrada és lliure . Així mateix, durant el mes de novembre hi ha diferents activitats paral·leles (també a la Seu de RAI) com una Exposició fotogràfica de Marc Gavaldà: "Pobles indígenes i petroli: destins tenyits de negre" de l’1 al 15 de novembre o El Cicle documental sobre mineria que té lloc cada dimarts, a les 21:30h.

Per més informació podeu consultar la web de RAI o clicar a sobre de l'imatge inferior i s'ampliarà... US HI ESPEREM !!!!


Publica un comentari a l'entrada
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...