21/11/10

Exposició ReCerca – Centroamérica a Montcada i Reixac


Des de l’11 de novembre fins al 13 de desembre, a l’Espai Cultural Kursaal de Montcada i Reixac, estarà oberta al públic en general, l'exposició ReCerca - Centroamérica.

Amèrica Central és un espai de gran diversitat humana, històrica, cultural i biològica. ReCerca Centroamérica ens acosta a aquesta riquesa en un escenari alternatiu, interactiu i variat, on apropar-nos a la cultura centreamericana sota la mirada de dones i homes que han deixat empremta i aquells que en formen part avui en dia, als sons de les seves músiques, llengües i indrets, a l’herència de les cultures ancestrals i a la biodiversitat.

On podem trobar volcans que s’eleven a més de 4.000 metres sobre el nivell del mar? Quina cultura antiga va desenvolupar un calendari més exacte que el calendari solar? On es troba l’únic canal interoceànic del món? Quina és la regió on en tan sols un 1% de la superfície total del món s’alberguen el 8% de les reserves naturals del planeta?

Benvinguts a Guatemala, El Salvador, Belice, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panamá, i el seu Carib, on trobareu aquestes i moltes altres respostes.

ReCerca Centroamérica és un projecte de REDS, Crearte i Fedelatina, tres entitats que pertanyen a la plataforma Mirades Solidàries cap a Amèrica Central (igual que nosaltres, Huacal), que vol donar una altra visió sobre l’Amèrica Central i el seu Carib amb l’objectiu de sensibilitzar i transformar consciències.

Info. Pràctica:
Des de l’11 de novembre fins al 13 de desembre
Espai Cultural Kursaal. C/ Masia, 39. Montcada i Reixac
Horari de dilluns a divendres de 09.00 a 21.00
Entrada gratuïta
Publica un comentari a l'entrada
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...