14/7/11

Viatja a El Salvador

Ara que ja comencem a estar en ple estiu us volem recomanar algunes destinacions per viatjar per aquest meravellòs país d'Amèrica Central i algunes pàgines d'informació turística sobre El Salvador... Encara que sigui el país més petit d'Amèrica Central i d'aquí el reconegut nom del "pulgarcito" destaca per la bellesa de la seva natura, la historia i la cultura dels seus pobles i l'hospitalitat i el sentit de l'humor de la seva gent.

Primer de tot, es pot visitar el portal del Ministerio de Turismo de El Salvador que ofereix un munt d'informacions sobre els llocs i destinacions a visitar des de pobles o esglesies colonials (com la "Inmaculada Concepción" en el municipi de Concepción de Ataco a la Ruta de las Flores o el poble colonial de Panchimalco ben a prop de la capital, San Salvador), a les possibilitats de turisme rural (como el Jardín Celeste en el departament d'Ahuachapán) o d'ecoturisme i aventura ( com el Parc Nacional "El Imposible").

També es pot visitar la web Narinant.cat i la seva pàgina dedicada a El Salvador on trobar informació general sobre el país, literatura recomanada, sobre les agències catalanes que organitzen viatges o sobre associacions que realitzen projectes solidaris en aquest país. I on també es troben informacions sobre destinacions properes (Guatemala, Mèxic o Costa Rica) per aquells que facin una ruta per Amèrica Central.

O es poden consultar pàgines com Lonely Planet, Viatgeaddictes (i el relat sobre la Ruta de Paz Lenca a Morazán) o El SalvadorTips. I per últim, us recomanem dos blocs que val la pena visitar per tal de conèixer alguns dels indrets més atractius del país son els següents:

- Salvadorados, amb una secció dedicada al Turisme a El Salvador, que per exemple ens parla d'indrets tant especials com Illa Meanguera ("Un cop a Playa Negra el temps no acompanyava gaire i la marea estava molt alta, de manera que la platja havia quedat reduida a la meitat. Tot i així, el lloc tenia moltíssim encant, era un espai totalment verd, sense cap edifici al voltant, i al ser ja la tarda estaven tots els pescadors recollint les seves xarxes i preparant-se pel dia següent..."), Suchitoto ("Pel que fa al renombrat poble, de seguida ens va captivar la seva bellesa i encant. Suchitoto està ple de carrers llambordats i edificis blancs d'estil colonial on et pots passejar amb total tranquil·litat. No hi ha més gent del compte i només uns pocs negocis d'alimentació i artesania trenquen la quietud absoluta...") o el Volcà de Santa Ana ("Diuen que es tracta del volcà més alt de tota la serralada de Pacífic centreamericà. Es troba al Cerro Verde, un complex volcànic format per tres grans volcans, el mateix Cerro verde, el volcà de Santa Ana i l'Izalco...")

- El Bloc dels viatges: On es poden trobar en la secció de El Salvador alguns blocs de catalans i catalanes que han visitat aquest país així com informació puntual d'activitats organitzades a Catalunya dedicades a El Salvador.

I acabem amb un video turístic sobre El Salvador, una visió d'allò que es pot trobar... Bon viatge !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...