22/1/17

Visita d'una delegació salvadorenya a Barcelona

En els dies previs a les Jornades Maras a Amèrica Central vs Bandes llatines a Catalunya. Jornades de reflexió sobre el fenomen de les bandes llatines: Experiències de prevenció de la violència juvenil a El Salvador i a Barcelona que comencen el proper dimecres 25 de gener i finalitzen dos dies desprès, el divendres 27, una delegació de representants d'entitats socials de El Salvador que presenten les seves experiències a aquestes jornades estan visitant Barcelona.

Durant aquest dies un grup de cinc persones en representació de la Fundación San Andrés, del Servicio Social Pasionista i de la Micro-región de El Balsamo de El Salvador estan participant en diferents reunions de treball amb administracions com l'Ajuntament de Barcelona, l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, el Consolat General de El Salvador o la Diputació de Barcelona, i amb entitats socials i de solidaritat com Entrepobles, Connectats Cooperativa, Fedelatina o la Red de Solidaridad para la Transformación Social (RedS). A més s'estan fent trobades de coordinació tècnica entre tots els participants, ponents, moderadors i organitzadors de les Jornades amb l'objectiu de garantir uns bons debats, aprenentatges i reflexions.

A continuació teniu algunes imatges d'aquests dies previs i us animem a participar a les jornades. Recordeu, ens veiem el dimecres 25...

 
 
 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...