6/8/17

Èxit en la presentació de "El misterio de Europa" de J.S. JandresAvui volíem compartir unes imatges i comentar l'èxit de l'acte de presentació del llibre "El misterio de Europa" de l'escriptor salvadorenc José Santos Jandres que va tenir lloc ahir organitzat per l'Associació 1punt5, el restaurant El Pulgarcito i nosaltres mateixos, Huacal ong de solidaritat amb El Salvador.

Josè Santos Jandres escriptor, poeta i artista afincat fa força anys a Milà (Itàlia) ens va presentar la seva novel·la "El Misterio de Europa" en una interessant tertúlia amb el company Silvio Aquino on es va parlar de la situació social i política actual a Europa, dels fenòmens migratoris i les societats interculturals, de les polítiques econòmiques generadores de desigualtat i racisme, de la situació política a Itàlia, país d'Europa amb més migrants salvadorencs, i del futur paper dels nouvinguts en la construcció d'una nova societat. Cal felicitar-nos per l'assistència i la participació dels presents... fou una vespre molt acollidor i interessant...Us deixem amb algunes imatges de l'acte i amb algunes frases de l'escriptor... i esperem poder tornar a coincidir l'any vinent amb la presentació d'una nova novel·la...

 "Uno está más cerca de El Salvador cuando escribe" 

 

"Querria una Europa que crezca en dignidad, pero la realidad global no va en este camino"

 

 "Habitualmente los migrantes escribimos sobre nuestra tierra de origen, aquí queria escribir sobre como vemos la tierra de acogida"

 

 "Publicar un libro también es una responsabilidad" 


Publica un comentari a l'entrada
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...