21/12/20

I l'any vinent organitzem la Mostra de Cinèma d'Amèrica Central a Rubí

 

 

"La experiencia de la vida es la pasión de beberla hasta la embriaguez profunda, cantar, bailar, decir versos hermosos y luego dormir" Gioconda Belli

I acabem l'any amb una bona noticia,  l'Associació socioeducativa 1punt5 i Huacal portem mesos treballant amb il.lusió per organitzar al juliol del 2021 una Mostra de Cinema d'Amèrica Central a Rubí i ens acaben d'informar que hem rebut el suport de Comuns Rubí per la seva realització.

Fa unes setmanes, Comuns Rubí va posar en marxa la primera edició del concurs Fem-ho en Comú, per tal de donar suport econòmic a entitats sense ànim de lucre, cooperatives i moviments socials que busquin la transformació social, política i econòmica cap a un model de ciutat més just, equitatiu i solidari en l'àmbit local. 

Els fons amb què es finança Fem-ho en Comú procedeix d'aportacions econòmiques (excedents de sou) que realitzen la regidora i el regidor d'aquesta organització política dels seus càrrecs electes a l’Ajuntament de Rubí en aplicació del seu Codi d'Ètica Política.

I un cop es va fer una primera selecció entre els projectes presentats, les persones inscrites a Comuns Rubí van votar aquelles propostes que els van semblar més interessants, i entre d'altres, van triar la Mostra de Cinema d'Amèrica Central a Rubí. Moltes gràcies a totes i tots !!!

Aquesta Mostra de cinema neix amb l'objectiu de mostrar el nou cinema d'Amèrica Central, un cinema liderat per dones activistes, crítiques i compromeses, directores centreamericanes amb una clara voluntat de portar al públic en general pel·lícules i documentals que mostrin temàtiques socials des de la seva veu i la seva mirada.  

En aquests últims anys ha nascut i renascut un cinema centreamericà excel·lent, compromès, notori, ric en matisos, actual i, sobretot, suggestiu i seductor. Creiem que us encantarà... en els propers mesos ja us anirem detallant el programa...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...