14/11/21

Un nou "Puesiesque..." dedicat a Claudia Lars i recordeu que fins el 28 de novembre es pot participar al concurs de poesia


El proper dia 28 de novembre finalitza el termini per presentar els poemaris al  "1er Concurs Transoceànica de poesia. Homenatge a Claudia Lars" impulsat per la Xarxa de Literatura Salvadorenca a Barcelona i Catalunya, la Casa de Cultura del Salvador a Washington i l'Editorial 'Los sin pisto' d'El Salvador. Les bases que es poden consultar a la següent web: https://www.literaturasalvadorenya.cat/concurs-poesia/  informen sobre totes les característiques del concurs, així com els seus premis, entre ells l'edició d'un llibre amb les obres dels dos primers guardonats en castellà i en català.

I per tal de donar a conèixer la figura de Claudia Lars, acabem de publicar  el número 16 del butlletí cultural "Puesiesque..." que mostra, en les seves vint-i-nou pàgines, no només part de la seva vida i de la seva obra, sinó també presentem una selecció de poemes poc coneguts de l'autroa, així com un relat de Carlos Cañas Dinarte d'homenatge a la poeta, a la seva personalitat i a les seves maneres de pensar i actuar.

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...