19/4/10

ReCerca Centroamérica és mou per Barcelona i Catalunya...

Amèrica Central és un espai de gran diversitat humana, històrica, cultural i biològica. ReCerca Centreamèrica ens acosta a aquesta riquesa en un escenari alternatiu, interactiu i variat, on apropar-nos a la cultura centreamericana sota la mirada de dones i homes que han deixat empremta i aquells que en formen part avui en dia, als sons de les seves músiques, llengües i indrets, a l’herència de les cultures ancestrals i a la biodiversitat.

On podem trobar volcans que s’eleven a més de 4.000 metres sobre el nivell del mar? Quina cultura antiga va desenvolupar un calendari més exacte que el calendari solar? On es troba l’únic canal interoceànic del món? Quina és la regió que en tan sols un 1% de la superfície total del món s’alberguen el 8% de les reserves naturals del planeta?

Benvinguts a Guatemala, El Salvador, Belice, Hondures, Nicaràgua, Costa Rica, Panamà, i el seu carib, on trobareu aquestes i moltes altres respostes.

ReCerca Centreamèrica és un projecte de REDS, Crearte i Fedelatina, tres entitats que pertanyen a la plataforma Mirades Solidàries cap a Amèrica Central, que vol donar una altra visió sobre l’Amèrica Central i el seu Carib amb l’objectiu de sensibilitzar i transformar consciències.

Ara, l'exposició ReCerca Centroamérica s'ha inclòs dins del Catalèg d' Oferta d'Accions de Sensibilització 2010 que la Diputació de Barcelona posa a l'abast dels ajuntaments http://www.diba.cat/ri/cd/descarrega/catalegoferta2010.pdf

Així, que si sou una administració local, un equipament públic (biblioteca, institut, centre cívic, casal de joves, etc...) o una ong o associació no dubteu en possar-vos en contacte amb RedS: Telf: 93.268.41.08/ Fax: 93.268.71.20 o info@redeuropea.org

Realment és una exposició que val la pena !!!!
Publica un comentari a l'entrada
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...