21/3/17

L'obra de teatre "Érase una vez un rey" arriba a Catalunya


Avui, des de Huacal us volem transmetre una bona noticia, entre els dies 8 i 12 de maig, ens arriba a Catalunya la gira de l’obra de teatre “Érase una vez un rey” dels salvadorencs TNT (Tiempos Nuevos Teatro). 
 
Aquesta obra és considerada un dels millors textos llatinoamericans, que amb senzillesa i molt d'humor, reflexiona sobre els defectes i virtuts que els diversos sistemes de govern, dictadura, monarquia o democràcia, posseeixen i el paper que la ciutadania ha de prendre per garantir les millors possibilitats de participació, el respecte als seus drets socials i humans i la seva possibilitat de desenvolupament personal i social. És un reconegut text xilè, de l'època d'Allende, d'un mític grup teatral “Aleph”, que va patir la repressió del cop militar del 73.

TNT ha portat aquesta gira (i d’altres) arreu del món: Canadà, Argentina, Alemanya o Colòmbia i ara passejarà “Éraseuna vez un rey” per Madrid, Bilbao o Barcelona.

Així que reserveu-vos la setmana del 8 al 12 de maig que com a mínim hi haurà dos representacions a Catalunya, ja us avisarem ben aviat de més detalls d'aquest esdeveniment... us hi esperem !!!
Publica un comentari a l'entrada
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...