5/3/17

Més de 150.000 visites al Blog de Huacal, moltes gràcies !!!

 
 

Fa un parell de setmanes, aquest bloc va superar les 150.000 visites, un número que de cap manera esperàvem arribar quan vam néixer fa deu anys com a canal de comunicació de les nostres activitats com a ong de solidaritat amb El Salvador.

Amb el temps el bloc, que publica entre 30 i 60 entrades a l'any, s'ha consolidat com un espai per donar a conèixer El Salvador, tant en la seva vida cultural, política o social, com per presentar les entitats, comunitats i moviments socials amb els quals tenim o hem tingut relació: TNT, Pro-Búsqueda, AMSATI, Comunidad de Santa Fe, CONFRAS, Museo de la Palabra y la Imagen, Red de Mujeres de Morazán, Comunidad Segundo Montes, Foro Nacional de Salud, Pasionistas, Fundación San Andres, Microregión de El Bálsamo, APROCSAL, Equipo Maíz, Las Dignas, UCA, COMUS, etc.

 

En tots aquests mesos les entrades més visitades han estat  "Rodolfo Kepfer parla sobre les maras" (3599 visites), "El circo de Salarrué" (3065), "Camilo Minero, muralista salvadoreño" (2476) seguides per "Los chamanes de Izalco", "Los primeros pobladores de El Salvador" o "La ruta de las flores". També han estat força visitades les entrades dedicades a les ong's amb qui col·laborem com Tiempos Nuevos Teatro (TNT), Pro-búsqueda o el Museo de la Palabra y la Imagen (MUPI).

Per tot plegat, gràcies per seguir-nos i moltes gràcies per tot el suport que ens heu donat en les nostres activitats i projectes en aquests anys !!!

Publica un comentari a l'entrada
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...