24/9/08

"Educació és futur": Projecte de Beques d'Estudi

Huacal col.labora des de fa anys amb la Comunitat de Santa Fe en el departamente salvadorenc d'Usulután. Aquesta comunitat està constituida per un grup de famílies de desmobilitzats que, després del final de la guerra i dels acords de pau de l'any 1992, van ésser ubicades en les terres d'una antiga hisenda que duia aquest nom en el municipi de San Francisco Javier a l'orient del país.

Amb el projecte "Educació és futur", iniciat l'any 2005, es vol donar suport a les necessitats dels adolescents de la Comunitat de Santa Fe amb un pla de beques per tal de cobrir les despeses bàsiques de transport, material escolar i alimentació. En concret, s'adreça a aquells joves que havent acabat l’educació primària no poden accedir als estudis de batxillerat per manca de recursos econòmics.

Actualment es troben becats 14 alumnes (en el batxillerat general i en les especialitats de comptable, mecànica, administratiu i electrònica) i volem arribar fins els 23 alumnes becats en aquest curs 2008-2009 per la qual cosa hem iniciat una nova fase de difusió del projecte a la recerca de persones interessades en col.laborar amb la Comunitat de Santa Fe i aquests joves.

La manera de col.laborar és força senzilla: cada adolescent necessita una aportació de 20 € al mes per poder finalitzar els seus estudis de batxillerat i cerquem persones o col.lectius interessats en fer-ho possible !!!

Per rebre la documentació per col.laborar o per més informació ens podeu escriure a l'adreça electrònica: huacal2005@yahoo.es o trucar-nos al telèfon 93 268 4108 (de 10h. a 14h. i de 16h. a 19h.) on us podem facilitar totes les dades que us interessin tant del projecte "Educació és futur" com de la nostra associació. Moltes gràcies !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...