4/6/10

Conferències: Dones a Amèrica Central i Catalunya

Mirades Solidàries cap a Amèrica Central és una iniciativa per a crear un espai d’interacció i intercanvi entre diverses entitats catalanes (entre elles Huacal) que treballen en l’àmbit de la cooperació amb l’Amèrica Central amb l’objectiu d’enfortir vincles, donar major visibilitat a la realitat d’aquests països en la ciutadania catalana i promoure vincles de solidaritat.

En aquesta línea organitzem les conferències “Dones a Amèrica Central i Catalunya”, per tal de compartir una part important dels processos de lluita de les dones i conèixer el seu moment actual des de les veus de les seves protagonistes.

El dilluns 14 de juny ens trobarem de 19 a 21 hores a la Casa Golferichs (Gran Via de les Corts Catalanes, 491) de Barcelona i amb la participació de:

CATALUNYA / "Feminisme a Catalunya: Més de 30 anys d’insubordinació i acció contra el patriarcat", a càrrec de Montse Cervera, Activista feminista, Membre de Ca la Dona i Dones per Dones de Barcelona.

AMÈRICA CENTRAL / "Defensores dels drets humans a Amèrica Central: Un escenari de creixent desigualtat i pobresa, violència, impunitat, militarisme, corrupció, on enfrontem l’avanç del conservadorisme i els fonamentalismes" a càrrec de Morena Herrera, Activista feminista, Fundadora de Las Dignas (Asociación de Mujeres por la Dignidad y la Vida) a El Salvador

L’objectiu és obrir un espai d’intercanvi d’experiències, reflexió i debat recollint les seves resistències, les accions i les propostes polítiques, al Sud i al Nord, per a la construcció d’un altre món en el que les dones puguin viure lliures de discriminacions, desigualtats i violències. Un món que no sols és possible sinó que és imprescindible.

Per més informació podeu contactar amb RedS (Trafalgar 25, 2on 2ª, 08010 Barcelona) al Telf: 932684108 o a les webs www.mirades-solidaries.org i www.redeuropea.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...