19/6/16

Obertes les inscripcions als Camps de Solidaritat 2016 de SETEM


Cada estiu, SETEM Catalunya t'ofereix un programa de Camps de Solidaritat a diferents països de l'Àfrica, l'Amèrica Llatina i l'Àsia. L'edició 2016 t'ofereix 22 destinacions diferents per escollir.

Aquest any hi ha un camp de treball a El Salvador, que tindrà lloc entre juliol i agost a San Francisco Javier i a Moncagua en col·laboració amb COMUS (una organització que agrupa 38 comunitats de la zona sud d'Usulutan i treballa per millorar el desenvolupament de les comunitats rurals oferint serveis en els àmbits de la salut, l'educació i l'habitatge) i Fundación Campo (Associació que treballa per la participació ciutadana, el medi ambient, la dinamització de l'economia local i el desenvolupament territorial).

Aquest camp està pensat per treballar en convivència amb les famílies i suport a diverses activitats de l'organització en les àrees de producció del cafè orgànic, iniciatives econòmiques com la xarxa de botigues comunitàries i el Centre de Negocis i Serveis de grans bàsics. El grup col.laborarà en la organització de la festa anual de Comus, visitarà la universitat de San Salvador (UCA) i altres organitzacions que treballen per la recuperació de la memòria històrica del país durant la guerra civil.

Més informació a SETEM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...