27/1/17

Segones imatges i avui tercera sessió de les Jornades Maras vs Bandes llatines


Ahir va tenir lloc la segona sessió de les Jornades "Maras a Amèrica Central vs Bandes Llatines a Catalunya" amb les intervencions de Montse Palou, Maritza Hernández i Saida Benhoura i amb la moderació d'Angela Bonilla. En aquesta sessió del dijous la taula va estar dedicada a reflexionar i presentar experiències de treball en la prevenció de la violència en l'entorn i la comunitat educativa i va comptar amb la participació d'unes seixanta persones.

Ahir comentàvem que el diari Ara s'havia fet ressò de les jornades amb l'article "La radiografia impossible: les bandes llatines no són el que semblen" i avui us volem convidar a llegir l'article de l'Albert Balanzà a l'Independent de Gràcia  amb el títol "La jornada sobre bandes llatines veu “impossible” que les ‘maras’ es consolidin" (que podeu llegir a la pàgina 4 de la publicació) 


I us volíem recordar que avui divendres 27 a partir de les 17.30h continuem  Bandes llatines i prevenció de la violència des de l’àmbit comunitari i la intervenció de:
  • Barbara Scandroglio. Doctora en Psicologia Social i professora de la Universitat Autònoma de Madrid:
    “Bandes llatines i prevenció de la violència des de l’àmbit comunitari: estratègies i eines”.
  • Raquel Montoya. Llicenciada en Treball Social i Gerent del programa de Prevenció i reinserció de joves en risc social de la Fundación Sant Andreu (El Salvador):
    Maras i joves “pandilleros”: Experiències de capacitació vocacional i reinserció laboral a la comunitat“.
  • Emma de la Haba. Coordinadora de projecte d’intervenció comunitària i intercultural de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat:
    “La comunitat en els conflictes dels joves: ¿observa o participa?
  • Àngels Gorriz. Educadora social de l’Equip d’intervenció amb grups organitzats del Servei de Gestió de conflictes de l’Ajuntament de Barcelona:
    Experiència d’intervenció dels educadors de l’Equip d’intervenció amb grups organitzats. Com s’estableix la relació amb els grups i es construeix una intervenció diferent”.
i amb la moderació d'Eduard Balsebre, membre de Huacal, ong de solidaritat amb El Salvador. Al finalitzar la taula tindrà lloc l'acte de cloenda a càrrec de Francisco Mena Sandoval, Conseller per a la Cooperació al Desenvolupament de l’Ambaixada de El Salvador a Espanya.

I recordeu que ens podeu seguir al twitter a @huacal_ong o amb el hashtag #marasvsbandes

Us hi esperem !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...