8/11/21

1er Concurso transoceánico de poesia. Homenaje a Claudia Lars


ESP > Impulsado por la Red de Literatura Salvadoreña en Barcelona y Cataluña, la Casa de Cultura de El Salvador en Washington y la Editorial 'Los sin pisto' de El Salvador nace la primera edición del CONCURSO TRANSOCEÁNICO DE POESÍA «HOMENAJE A  CLAUDIA  LARS» abierto a toda persona entre 16 y 35 años de El Salvador, Estados Unidos y Cataluña. 

Desde hoy, 8 de noviembre, y hasta el dia 28 de noviembre se pueden presentar poemarios en castellano o catalán a esta edición. En las bases que se pueden consultar en la siguiente web se informa sobre todas las características del concurso, así como sus premios, entre ellos la edición de un libro con las obras de los/las dos primeros/as galardonados/as en castellano y en catalán:  

https://www.literaturasalvadorenya.cat/concurs-poesia/

Gracias por participar, mucha suerte y éxito !!!


CAT> Impulsat per la Xarxa de Literatura Salvadorenca a Barcelona i Catalunya, la Casa de Cultura del Salvador a Washington i l'Editorial 'Los sin pisto' d'El Salvador neix la primera edició del CONCURS TRANSOCEÀNIC DE POESIA «HOMENATGE A CLAUDIA LARS» obert a tota persona entre 16 i 35 anys de El Salvador, Estats Units i Catalunya.  

Des d'avui, 8 de novembre, i fins dia 28 de novembre es poden presentar poemaris en castellà o català a aquesta edició. A les bases que es poden consultar a la següent web s'informa sobre totes les característiques del concurs, així com els seus premis, entre ells l'edició d'un llibre amb les obres dels dos primers guardonats en castellà i en català:  

https://www.literaturasalvadorenya.cat/concurs-poesia/  

Gràcies per participar, molta sort i èxit !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...