8/5/22

Compartim la lluita per a recuperar la llibertat de les dones condemnades per la penalització de l’avortament a El Salvador


Aquest 5 de maig a les 18h a Casa Amèrica Catalunya va tenir lloc un acte per compartir la lluita per a recuperar la llibertat de 62 dones condemnades per la penalització de l’avortament i les emergències obstètriques a El Salvador.

Vam compartir entre ciutadania i institucions de Barcelona, la realitat de violació de drets reproductius i la seguretat jurídica que enfronten nenes i dones a El Salvador, que ha arribat fins a condemnes injustes i desproporcionades, així com el treball realitzat des d’organitzacions defensores de drets de les dones, perquè se’ls faci justícia i recuperin la llibertat de 62 dones condemnades a penes de fins a 40 anys.

Visibilitzar la importància que ha tingut el suport i la solidaritat rebuda per la ciutadania, organitzacions i institucions catalanes per a aconseguir-lo. Sol·licitar el suport i solidaritat per a continuar treballant per a erradicar aquesta legislació penalitzadora i la persecució i condemna de dones, garantint un efectiu reconeixement i garantia dels drets sexuals i drets reproductius per a les nenes i dones d’El Salvador.

Aquest acte fou organitzat, a més de Huacal, per Agrupación Ciudadana por la Despenalización del Aborto de El Salvador , Colectiva feminista por el Desarrollo Local de El Salvador, Women´s Equality Center (WEC), Asociación Salud y Familia, Entrepobles, Cooperacció,  Ca la Dona i d'altres entitats feministes i de cooperació internacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...