2/6/22

Visita la biblioteca de l'Escola Amparo Casamalhuapa


Ara ja fa més d'un any que es va inaugurar a Barcelona l'Escola Amparo Casamalhuapa com a espai de formació, educació, reflexió i debat sobre la història i l’actualitat social, cultural i econòmica de El Salvador i del conjunt d’Amèrica Central. 

Durant l'any 2021 vàrem organitzar sis formacions amb temes tant diversos com "Maras salvadorenques. Analitzant la complexitat. Cercant altres mirades", "De súbdites a ciutadanes: 200 anys de dones i polítiques a El Salvador", "Diada de Claudia Lars, poeta salvadorenca" o "Amparo Casamalhuapa, mestra rebel". Aquest any 2022 ja hem fet diferents conferències, jornades i debats com han estat les Jornades "Les ferides obertes del Salvador. Veritat, justícia i reparació" o la Conferència "Poeta soy, un viaje por la vida y la obra de Claudia Lars".

Avui, us voliem convidar a visitar la biblioteca de de l'Escola Amparo Casamalhuapa on podeu trobar totes aquestes sessions així com el material docent i la bibliografia complementària de les mateixes. De ben segur que us interessarà, us hi esperem !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...