18/11/22

Ja tenim el "Puesiesque" número 20 dedicat a Noé Lima


Doncs, si ja teniu en les vostres mans i pantalles una nova edició del Butlletí "Puesiesque" de la mà del poeta Noé Lima

Polifacètic i multidisciplinar, ens ‘dispara’ als lectors amb els seus poemes, on descobrim un relat, una imatge, una instantània de la societat actual, amb tota la seva bellesa i amb tota la seva cruesa.
 

Poeta inquiet i en constant evolució, que a ben segur, està ja entre els imprescindibles de la poesia salvadorenca actual, forma part d’aquells autors que una vegada els llegeixes, ja formen part del teu inconscient cultural permanent.

Per a tots aquells que encara no coneguin la seva obra, els animem a continuar gaudint d’aquesta publicació, descobriran a un poeta del qual ja no podran deixar de seguir, de buscar els seus llibres i esperar amb ànsia els seus pròxims versos, a més a més, també coneixeran una altra de les facetes una mica més desconegudes de l’artista, la seva obra plàstica.

El boletín cultural PUESIESQUE tiene el apoyo de la Dirección de Servicios de Acción Comunitária del Ajuntament de Barelona


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...