19/9/07

Qualificant dones per al lideratge i conducció en organismes cooperatius

La finalitat del projecte és acompanyar a les dones cooperativistes de CONFRAS en processos de participació que els hi permeti situar-se com subjectes actius de les seves comunitats, generant propostes i participant en la presa de decisions dels organismes cooperatius.

El projecte cerca, en concret, que les 400 dones que participaran en les accions de formació del projecte, tinguin una major participació en els organismes de direcció cooperatius, i major capacitat d’incidència al si dels organismes de CONFRAS, les Federacions i les cooperatives. En les capacitacions promogudes pel projecte s’utilitzen eines i tècniques d’educació popular, adpatant el contingut en guies didàctiques i possant l’èmfasi en la importància del treball col.lectiu.

CONFRAS és una confederació de federacions de cooperatives agropacuaries de El Salvador que actúa en tots els àmbits de desenvolupament agropecuari, de cooperativisme i participació, tenint presència en tots els Departaments de El Salvador. El projecte està executat i coordinat per el CNMC – Comitè Nacional de Mujeres de Confras i es dur a terme en 9 dels 11 departaments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...