18/9/07

Fira per a la Transformació Social


La Fira per la Transformació Social és una iniciativa en la que van participar diverses organitzacions i col·lectius de base de Barcelona i es van visibilitzar les seves diferents iniciatives de sensibilització, de denúncia i de transformació social que responen en definitiva, a una mateixa necessitat de transformar un sistema global que genera models de centre/perifèria tant en el Nord com en Sud.

La Fira es va proposar com un espai de sensibilització social que facilités la reflexió crítica i l’ intercanvi de mirades al sistema de globalització imperant. L´ objectiu va ser facilitar la trobada entre les diferents iniciatives locals- tant de Barcelona com en cooperació amb altres indrets del món- que tenen en comú una voluntat de transformació social.

A la primera edició, a finals de l'any 2006, van assitir més d'un miler de persones i van participar una trentena d'organitzacións. El ventall d'activitats fou molt ampli, des de xerrades ivideo-fòrums a circ i música, tal com es reflecteix en les imatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...