9/9/07

Llibre "El Soroll de la Milpa"

A finals de l'any 2006, REDS va editar el seu segon llibre de la col.lecció "Camino del Sur", titulat "El soroll de la milpa", un recull de quatre experiències d'organització popular i lluita a Amèrica Central, en concret a Nicaragua, Guatemala, El Salvador i Mèxic.
Aquest llibre pretén descriure com la població d'aquests països, en situacions extremes de violència social i política, han establert formes de treball per sobreviure i treballar autònomament. S'expliquen, doncs, els casos de la Comunidad Segundo Montes, les Comunitats Populars de Resistència de la Sierra, el Programa Campesino a Campesino i el Municipi Autònom Zapatista El Trabajo. La presentació del llibre, i amb la finalitat d´arribar a un públic ampli i divers, alhora de per estimular el treball en xarxa entre les entitats i la societat civil, es complementa amb una exposició gràfica i un cicle de xerrades.
Huacal va col.laborar tant en l’elaboració del llibre com en l’exposició i les xerrades, conjuntament amb altres entitats catalanes com: La Garriga Societat Civil (Chiapas), Sodepau (Nicaragua) i Cinc Continents (Guatemala).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...