14/9/07

Tallers de confecció a Santa Fe


El projecte té com a objectiu la creació i posada en marxa d'una empresa integrada per dones dins el sector de la confecció. Amb aquesta iniciativa es pretén potenciar el desenvolupament econòmic de les dones de la comunitat mitjançant la seva incorporació en projectes productius que els hi facilita la millora de la qualitat de vida.

El període de realització previst inicialment per al projecte era de dos anys –d’abril 2001 a abril 2002 - però el terratrèmol sofert pel país i els seus terribles efectes ha obligat a atura-ho durant un temps per atendre a les tasques prioritàries de reconstrucció. Un cop reprès s’ha mantingut el ritme de desenvolupament previst.

En la primera fase, que ha tingut una durada d'un any, s’ha capacitat a les dones en la gestió empresarial i en les tècniques de confecció i patronatge. Paral.lelament s'ha iniciat el procés de creació i posta en marxa de l'empresa - personeria jurídica, estudi de mercat, organització del treball, etc. En la segona fase, iniciada el gener de 2003 s’ha possat en marxa l’empresa i, en acabar aquest procés, s’ha iniciat la producció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...