6/12/10

Inauguració de l'exposició FEM-FOTO

El proper dia 9 de desembre a les 18.30h, tindrà lloc la inauguració de l'exposició FEM FOTO, que romandrà exposada fins al 30 de desembre en el Casal Cívic Estació Magòria.

FEM-FOTO, Fotografia de dones centreamericanesté com a objecte presentar Amèrica Central des d’una mirada contemporània i subjectiva.
Sis joves fotògrafes exposen el seu treball, apropant a l’espectador a la realitat centreamericana des d’un punt de vista diferent, alternatiu i convidant a la reflexió des de diferents angles.

FEM-FOTO fa un recorregut per diferents paisatges i incorpora elements de violència de la vida quotidiana, passant per les tribus urbanes, la recerca de la identitat i la tendresa. Tots aquests elements creen una mostra diversa que aproxima a l'espectador a l'actualitat d'una regió palpitant i viva.

L’exposició FEM-FOTO està composta per l'obra recent de:
• Cecilia Porras Saenz (Guatemala, 1979),
• Morena Pérez Joachín (Guatemala, 1984)
• Lissette Lemus Sánchez (El Salvador, 1977)
• Heleci Ramírez (Hondures, 1979)
• Aidé Sánchez (Belize, 1989)
• Maritza Barrera (Belize, 1990)

La mostra és una iniciativa de Red de Solidaridad para la Transformación Social (REDS) i l'Associació Cultural CREARTE, dues entitats compromeses amb la sensibilització de la realitat centreamericana a Catalunya i promotores de nombrosos projectes culturals i socials tendents a construir ponts entre ambdues regions.

Del 9 al 30 de desembre
Casal Cívic Estació Magòria
Gran Via de les Corts Catalanes, 247
De dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 16 a 22h.

US HI ESPEREM !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...