8/2/21

Molt bona acollida de l'Escola Amparo Casamalhuapa

El passat 25 de gener es va inaugurar l'Escola Amparo Casamalhuapa a Barcelona, un espai de formació, educació, reflexió i debat sobre la història i l'actualitat social, cultural i econòmica de El Salvador i del conjunt de l'Amèrica Central, amb molt bona acollida.

L'acte on-line va estar presentat per Cynthia de Cortez, coordinadora de la formació i Esperanza Pérez i Eduard Balsebre, de la direcció de la nova escola, que van presentar el projecte, els seus objectius i els propers seminaris i activitats. També va tenir lloc la conferència "Amparo Casamalhuapa, mestra rebel" a càrrec de Carlos Henriquez Consalvi, director del Museo de la Palabra y la Imagen (MUPI) de San Salvador, que ens va descobrir la figura d'aquesta singular mestra i poetessa salvadorenca, una dona revolucionària que va dedicar la seva vida a lluitar per canviar les estructures socials i polítiques del seu temps i va trobar en la literatura un camí i una eina transformadora.


Entre els i les assistents a més d'una representació dels futurs docents vam poder comptar amb membres de  les comunitats salvadorenques de Washington, Milà o Madrid, a més de El Salvador i Catalunya.

Podeu consultar les properes activitats de l'Escola Amparo Casamalhuapa a aquest enllaç:  https://www.literaturasalvadorenya.cat/escola-inici/ 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...