28/4/22

Quart dia de les jornades “Les ferides obertes de El Salvador. Veritat, justícia i reparació”


 Per acabar les activitats que s'han celebrat a Casa Amèrica demà divendres 29 d'abril tindrà lloc el quart dia de les jornades “Les ferides obertes de El Salvador. Veritat, justícia i reparació”  amb el següent programa:

Taula 3. “Dones a la guerra i la postguerra. Violències i resistències”

  • Ponència 1: “Dones en situació de conflicte: reflexions en clau feminista”, a càrrec d’Irantzu Mendia Azkue, directora d’Hegoa – Institut d’Estudis sobre Desenvolupament i Cooperació Internacional (UPV/EHU).
  •  Ponència 2: “Dones salvadorenques a l’agenda de la veritat, la justícia i la reparació” a càrrec de Gloria Guzmán Orellana, feminista i activista política, investigadora d’Hegoa – Institut d’Estudis sobre Desenvolupament i Cooperació Internacional (UPV/EHU). 
  • Modera Fina Rubio, activista feminista.
  •  Torn obert de paraules.

Cloenda de les Jornades.

  • Ponència de Cloenda: “L’experiència del Tribunal Internacional per a l’Aplicació de la Justícia Restaurativa a El Salvador 2009-2018 i la projecció sobre les polítiques públiques de Justícia Transicional” a càrrec de José Ramon Juániz Maya, advocat i jutge del Tribunal Internacional per a l’Aplicació de la Justícia Restaurativa a El Salvador a les seves onze edicions.
  •  Relatoria de les Jornades a càrrec de Rosa Sànchez Girona, directora de la Revista Nàhuat i membre de la Xarxa de Literatura salvadorenya a Barcelona. 
  • Lectura del Manifest de la xarxa “Taula per El Salvador”.
  •  Cloenda de les jornades a càrrec de Fina Rubio, membre de la Junta Directiva de Huacal, ong de solidaritat amb El Salvador. 

US HI ESPEREM !!! i més informació a:  https://www.huacalong.cat/jornades-2022/

 

PODEU SEGUIR EN DIRECTE LA SESSIÓ AL CANAL YOUTUBE DE CASA AMÈRICA O A AQUEST ENLLAÇ: https://youtu.be/vc5iRgE0TKc


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...