30/4/22

Imatges de les Jornades "Les ferides obertes del Salvador. Veritat, justicia i reparació"

Amigues i amics, aquí teniu algunes imatges de les Jornades "Les ferides obertes del Salvador. Veritat, justicia i reparació" que han tingut lloc durant aquesta setmana a Barcelona. Volem agrair la participació de desenes de persones que han omplert de contingut amb les seves preguntes les cinc sessions, el suport d'institucions com la Direcció de Justícia Global de l'Ajuntament de Barcelona, Casa Amèrica Catalunya, la Xarxa d'Ateneus de Fabricació de l'Ajuntament de Barcelona o l'Escola Amparo Casamalhuapa de Barcelona que les han fet una valuosa realitat, i també, especialment, al conjunt d'entitats participants que han presentat experiències i ponències que han generat un ric debat. 

De tot cor, moltes gràcies per fer que aquestes Jornades hagin estat tan interessants i tot un èxit i ens han referemat en el nostre compromís en fer real un nou El Salvador:

"La lluita per la Pau passa obligatòriament a El Salvador per a la defensa del dret de les víctimes a la veritat, la justícia i la reparació. Passa per no oblidar cap nom, per restituir la dignitat arrabassada, per fer justícia".

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...