27/4/22

Tercer dia de les jornades “Les ferides obertes de El Salvador. Veritat, justícia i reparació”


 I el tercer dia de les Jornades continua a Casa Amèrica Catalunya (carrer de Còrsega, 299) i estarà dedicat a la Taula 2. “Les veus de les víctimes. Memòria, identitat i dignitat”  amb les ponències:

  • Ponència 1: “L’experiència de El Salvador: Tortura a El Salvador, vivim per explicar-ho”, a càrrec d’Héctor Bernabé Recinos, membre fundador del Comité de ex presas y ex presos políticos de El Salvador (COPPES) i integrant de la Red de víctimas y supervivientes del conflicto armado de El Salvador (AVISCAES).
  •  Ponència 2: “Víctimes de la repressió i el terror desfermat a Morazán” a càrrec d’Evelyn Romero, membre fundadora de la Red ciudadana de mujeres de Morazán. 
  • Ponència 3: “L’assassinat dels sacerdots jesuïtes i dues de les treballadores en procés d’enjudiciament”, a càrrec d’Arnau Baulenas, advocat i coordinador jurídic del Instituto de Derechos Humanos de la UCA de El Salvador (IDHUCA).
  •  Modera Manel Vila, ex Director General de Cooperacio al Desenvolupament del Govern de Catalunya i promotor de la ong Districte 11 City to City. 
  • Torn obert de paraules

US HI ESPEREM !!!

Més informació a:  https://www.huacalong.cat/jornades-2022/

PODEU SEGUIR EN DIRECTE LA SESSIÓ AL CANAL YOUTUBE DE CASA AMÈRICA O A AQUEST ENLLAÇ:

 https://youtu.be/hXy-USL6fIY

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...