29/9/24

Nou butlletí "Puesiesque..." dedicat a la poetessa, editora i actriu Susana Reyes


Ja tenim a les nostres i vostres mans un nou número del PUESIESQUE... i us deixem amb un extracte de la seva introducció a càrrec d'Eelna Garcia, coordinadora de la Xarxa Comunitària Cultural Salvadorenca de Catalunya... 

"Com a reflex de la nostra filosofia, tots els nostres números estan fets amb afecte i admiració, però en aquest volem dedicar-li especial atenció a Susana Reyes, que a més del seu inqüestionable talent, li tenim una gran estima personal.

Susana és una amant de la vida, de les lletres i de les persones, treballadora infatigable, sempre et rep amb un grat somriure i la seva infinita saviesa. Des de fa anys i fins i el dia d’avui, continua col·laborant amb nosaltres mà a mà en el Concurs Transoceànic de Poesia que anualment duem a terme, sempre disposada a donar el millor d’ella i aconseguir els millors resultats possibles. És per això, que en aquest número li oferim tot el nostre reconeixement i respecte, esperant saber reflectir tot el que és i representa.


Volem esmentar a Carlos Cañas Dinarte, el nostre benvolgut historiador de capçalera, qui habitualment es fa càrrec de la redacció d’aquesta secció, així com de la coordinació de la publicació, lamentablement, en aquesta ocasió, per motius personals no ha pogut fer-ho, des d’aquí li manem molts ànims i una ràpida recuperació".

Podeu llegir-ho a aquest enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...