13/6/11

Arte para la convivencia social

 
  Des de fa uns mesos Huacal, amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació, col·labora amb TNT (Tiempos Nuevos Teatro), una associació cultural nascuda a l'any 1992 a al municipi de San Antonio Los Ranchos de Chalatenango que dedica a la promoció dels valors artístics i culturals en aquelles zones amb més problemes econòmics i socials del departament de Chalatenango i d'arreu de El Salvador.

Amb el projecte "Arte para la convivencia social" les dues entitats perseguim el desenvolupament integral de la infantesa, joventut, dones i sectors exclosos a partir de la formació artística i cultural.
Per assolir aquest objectiu es desenvolupen activitats com ara tallers artístics per a la població estudiantil i juvenil de la comunitat; promoció de la lectura a la comunitat: projeccions cinematogràfiques; tallers de biodansa i dansa per estimular l’autoestima de les dones; formació en gènere; trobades artístiques pels nens i nenes especials; capacitacions i trobades artístiques per la gent gran, etc.

Un munt d'activitats que dia a dia faciliten l'enriquiment comunitari i la millora social i cultural d'aquestes poblacions... si us acosteu a Chalatenango no dubteu en fer una visita a TNT i col·laborar amb les seves accions !!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...