30/10/22

Coneixes la revista de solidaritat amb El Salvador "Nàhuat" ?

 

Des de principis del 2020 el butlletí de comunicació de Huacal es va convertir amb una revista de solidaritat amb El Salvador de periodicitat trimestral amb el nom de Nàhuat editada en català i castellà.

Cada número està dedicat a un tema d’actualitat sobre aquest país on es vol reflexionar, així com compartir informacions, sobre la situació social, política i econòmica de El Salvador o Amèrica Central. Tot just s’acaba de publicar el seu número 15 dedicats als desastres naturals i les seves conseqüències i anteriorment, es van tractar altres temes com el dret a l’avortament, la diàspora salvadorenca, la situació de la gent gran, la justícia restaurativa, el nous fenòmens religiosos o el paper de les dones a la literatura del segle XXI. 


 Així mateix, la revista disposa d’altres seccions com a recomanacions literàries, entrevistes, articles culturals o noticies d’actualitat. Avui us volem convidar a la seva lectura, així com animar-vos a compartir-la entre la població de Catalunya, ja que creiem que és un modest pont  de solidaritat entre aquests dos pobles... Podeu trobar tots els seus exemplars en aquest enllaç:

https://www.huacalong.cat/revista-nahuat/

 Aquesta revista rep el suport de la Direcció de Serveis d’Acción Comunitària del Ajuntament de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...