25/9/18

28 de setembre: Exigim la despenalització total de l’avortament arreu del món


Tot 28 de setembre cal alçar les veus arreu del món pels drets sexuals i reproductius, posant en el centre el dret de les dones a decidir sobre el propi cos i a fer-ho de forma lliure i segura i, per tant, exigint la DESPENALITZACIÓ total de l’avortament arreu del món.

Aquest nou 28 de setembre Huacal es suma a les campanyes nacionals i internacionals per la despenalització de l'avortament i encoratja a companys i companyes i a totes les nostres amistats ha participar activament en manifestacions, conferències, actes, xarxes socials i qualsevol acció que tingui lloc en la defensa dels drets de les dones... allà ens trobarem...



Aprofitem per solidaritzar-nos novament amb la lluita de les companyes salvadorenyes que any rere any s'enfronten a una de les legislacions més restrictives, patriarcals i cruels d'arreu del món, així com ens sumem a la Marea Verde iniciada quan milers de dones de molts països es van manifestar amb mocadors verds sumant-se a la crida per la despenalització de l'avortament a l'Argentina.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...