2/1/23

Segona Edició del Concurs Transoceànic de Poesia Homenatge a Claudia Lars. 

 

El passat 20 de desembre del 2022, vam presentar el SEGON CONCURS TRANSOCEÀNIC DE POESIA «HOMENATGE A CLAUDIA LARS», que com sempre, està impulsat per la Xarxa de Literatura Salvadorenca a Barcelona i Catalunya, per la Casa de Cultura del Salvador a Washington i enguany, per Índole Editors del Salvador, els qui conviden a tota persona entre 16 i 35 anys del Salvador, Centreamèrica, els Estats Units, Espanya i Catalunya a presentar la seva obra poètica.

Recordar-vos que, el termini d’admissió dels poemaris començarà el dia 20 de desembre de 2022 i conclourà el 20 de febrer del 2023

Així mateix, la decisió del Jurat es farà públic el 23 d’abril de 2023, coincidint amb el Dia Internacional del Llibre i la «diada de Sant Jordi, de la Rosa i del Llibre» a Catalunya en el marc dels actes d’aquestes celebracions. Posteriorment, aquesta fallada es publicarà en la web de la Xarxa de Literatura Salvadorenca a Barcelona i Catalunya, així com es donarà difusió en les xarxes socials dels organitzadors.

Res més, animar a tothom a participar, aquest any, igual que l’anterior, el guanyador del primer premi al millor poemari en castellà i al millor poemari en català els hi correspon l’edició d’un llibre amb els dos poemaris premiats (castellà i català) amb una tirada de 300 exemplars. A cadascun dels premiats se’ls farà lliurament de 25 exemplars d’aquesta edició.

Tots els detalls els trobareu a les bases del concurs que podeu consultar a aquest enllaç:

 https://www.literaturasalvadorenya.cat/concurs-poesia/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...